Ali Koç’tan De Bruyne çalımı. Galatasaray istedi, astronomik bedele Fenerbahçe’ye geliyor

Yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, Manchester City ile yollarını ayıran Kevin De Bruyne’ye servet önerdi. 33 yaşındaki Kevin De Bruyne’ya iki senelik 25 milyon Euro maaş öneren Ali Koç, Belçikalı yıldızdan geri dönüş bekliyor. Galatasaray’ın da transfer listesinde bulunan Kevin De Bruyne transferi için en güçlü konumda bulunan takım ise Napoli.

Süper Lig’deki şampiyonluk özlemini bu sene de dindiremeyen Fenerbahçe kadrosunda yeni bir yapılanmaya gidiyor.

Birçok isimle yollarını ayıracak Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç transfere bizzat el atarken, yeni sezonun ilk bombasını patlatmak için şimdiden harekete geçti. Galatasaray’ın uzun süredir gündeminde olan Kevin De Bruyne için transfer pazarlığı yapan Ali Koç, 33 yaşındaki yıldız isme iki sene için toplam 25 milyon Euro maaş önerdi.

Napoli’den gelen teklife şu anda sıcak bakan Kevin De Bruyne’nin düşünmek için zaman istediği ve Fenerbahçe’ye henüz bir geri dönüş yapmadığı iddia edildi. Manchester City kariyerini geçtiğimiz günlerde noktalayan ve kulübün efsaneleri arasına giren Kevin De Bruyne bu sezon görev aldığı 39 maçta 6 gol ve 8 asist üretti.

Diğer Radyolar