Lady Gaga’nın Cüretkar Sahneleri

Korku ve gerilimi temasını işleyen son dönemin kült dizisi ‘American Horror Story’in beşinci sezonu ‘Hotel’in yayınlandığı ilk bölümünden beri ilgi odağı odağı olmayı başardı. Lady Gaga’nın Cüretkar Sahneleri ile oyuncu kadrosuna katıldığı dizinin ilk bölümü sosyal medyada büyük yankılar uyandırmıştı. Dizi, dördüncü sezonu ‘Freak Show’ ile 19 dalda Emmy adaylığı kazanırken, bu sezonun şimdiye kadar ki en yüksek bütçeli ‘American Horror Story’ sezonunun “Hotel” olacağı dizinin yapımcıları tarafından açıklanmıştı.

American Horror Story dizisinin 5. sezonu olan Hotel Türkiye TT listesine #ahshotel etiketiyle girmeyi başarırken, American Horror Story ‘nin yeni sezonu Hotel ‘de daha önceki bölümlerden tanıdığımız Sarah Paulson, Dennis O’Hare, Kathy Bates ve Evan Peters gibi isimler yer alıyor.

Diziye Lady Gaga’nın girmesi ile dizi adeta American Horror Story kendi tarihde bir patlama yaşadı ve ilk bölümünden beri seyirciyi televizyona bağlamayı başardı. Lady Gaga’nın Cüretkar sahneleri herkesi ilgi odağı olmuşken dizi 5. sezonu olan Hotel ile tarihine yeni bir sayfa açmış oldu.

Sezonun 11. bölümünde yine Lady Gaga ‘nın çekilen sevişme sahneleri sosyal medya üzerinde çok konuşuldu. Lady Gaga ’nın performansı sadece onu seven hayranları tarafından değil ayrıca kendi ekip arkadaşları tarafından oldukça başarılı bulundu.

Dizinin yapımcısı Ryan Murphy, Twitter hesabı üzerinden Lady Gaga hakkında övgü dolu bir yazı yayınlarken, Kathy Bates ile Matt Bomer da benzer yorumları dizinin hayranlarıyla paylaştı

AHS Lady Gaga Sahneleri için Fotoğrafa Tıklayın:

Haber

İlginizi Çekebilir