Son 50 yılın en iddialı düğünü

Sosyetik güzel Kim Kardashian’ın sonu umarız, Fransa’nın son kraliçesi Marie Antoinette’inkine benzemez! Kardashian’ın iki yıldır birlikte olduğu nişanlısı Kanye West, düğünlerini Marie Antoinette’in son ikametgahı Versailles Sarayı’nda yapmaya karar verdi. 

50 YILIN EN İDDİALISI 

Us dergisi çifte dayandırarak yaptığı haberde; gösteriş meraklısı olan ve kendisine olan hayranlığıyla tanınan West’in, son 50 yılın en iddialı düğününü yapmak için harekete geçtiğini yazdı. Kendisinin ve ailesinin kraliyet ailelerinden farksız olduğuna inanan West, bu nedenle düğününü de bir sarayda yapmaya karar vermiş. Dergi bu konuda şunları yazdı: “Versailles Sarayı’nın içinde bulunan Aynalar Galerisi, daha önce Avrupalı iki milyarderin düğününe ev sahipliği yaptı. Bundan yola çıkan Kanye West de düğün yemeğini bu görkemli salonda vermeye karar verdi. Çiftin düğününe Amerika’dan ve Avrupa’dan katılacak olan davetliler, Paris’in en görkemli otellerinde ağırlanacak. Düğünün ardından sarayın bahçesinde özel bir parti verilecek. Ayrıca Kanye West, eğer tüm izinleri tamamlayabilirse bir jet uçağı gösterisi yapılacak.” 

Kanye West videoları

Kim Kardashian foto galeri

Kanye West foto galeri


PARA SORUN DEĞİL
Kanye West ve Kim Kardashian, Hollywood’un en güçlü çiftlerinden biri. Bir gazete sayfasında gördüğü Kardashian’a yıllardır platonik olarak aşık olan West, ‘hayatımın kadını’ dediği sosyetik güzele bir futbol stadyumunda evlenme teklif etti. West, 50 kişilik bir orkestra eşliğinde sevdiği kadına şarkılar söyledi ve 15 kıratlık bir yüzükle kalbini çaldı.

 

image

Kanye Westin Monroe’su Kim ?

Katıldığı radyo programında açıklama yapan Kanye Kate Upton’ı kızdırdı.

Devamı
image

O Video Klibe Porno Suçlaması Geldi!

Kanye West’in sevgilisi Kardashian ile çektiği yeni video klip

Devamı
image

Kanye West

Bound 2

 
image

Kanye West Radyo Programına Konuştu

Sevgilisi Kardashian hakkında ilginç itiraflar geldi

Devamı
image

Bu Kez Kanye West Davacı

Paparazzi özel mülke izinsiz girdi

Devamı
image

Kanye West Meydan Okudu

‘Bir Numara Benim’

Devamı
image

Kanye West’in Başı Dertte

Hapis cezası ile karşı karşıya

Devamı
image

Ünlü Çift’in Bebeklerinin İlk Fotoğrafı

Kanye West, North West’in fotoğrafını seyircilerle paylaştı

Devamı
image

Kanye West’in Bu Sefer Başı Dertte

Soygun girişimi şüphelisi olarak dava açılacak

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio