Beyonce Barcelona’da Türk Kıyafeti Giyecek!

Bağzıbağlı’dan Beyonce’a özel tasarım

Yurtdışında Paris Hilton, Doutzen Kroes gibi seçkin isimlerle çalışan Kıbrıslı modacı Raşit Bağzıbağlı, bu kez her konserinde performanslarıyla olduğu kadar görkemli kostümleriyle dikkat çeken dünyaca ünlü yıldız Beyonce için bir elbise hazırladı.
rasit-bagzibagli

Üç ay önce Beyonce’un menajeriyle irtibata geçen Bağzıbağlı, Beyonce’un Avrupa turnesinin son ayağı olan Barcelona’da Estadi Olímpic Lluís Company’deki konserinde hazırladığı kostümü teslim etti.

Beyonce’un ekibi Bağzıbağlı’dan, elbiseyi hazırlamadan önce Instagram’ından web sitesine kadar tüm sosyal medya hesaplarının incelenmesini, kostümü kendi hayal gücüne göre hazırlamasını istedi.

Bağzıbağlı, Beyonce’a tül transparan siyah kumaştan, baştan aşağı swarovski taş işlemeli müthiş bir elbise dikti.

Bağzıbağlı: Beyonce’un kıvraklığını hayal ederek hazırladım

Modacı Raşit Bağzıbağlı, “İnanılmaz heyecanlıyım. Gözüme uyku girmiyor. Beyonce benim Destiny’s Child zamanından beri hayran olduğum, şarkılarını ezbere bildiğim bir isim. Elbiseyi onun kıvraklığını ve müthiş dans performanslarını hayal ederek hazırladım. Zaten nasıl bir modelleme istendiği sorulduğunda bana ‘Sizin artistik hayal gücünüze bırakıyoruz, özgürsünüz’ cevabını vermişlerdi. Bir dünya starına yakışır bir tasarım yaptım” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir