Katy Perry Taylor Siwft için “Diss” Albüm Çalışmasına Başladı

Müzik dünyasından gelen son dedikodular Katy ile Taylor Swift’in arasını iyice açacağa benziyor. Taylor Swift ve düşmanı pop star Katy Perry kavgasında yeni perde açıldı.  Katy Perry’in Taylor Swift’e “Diss” attığı bir albüm hazırlıyacağı iddia ediliyor.

Rap müziğinde rapçilerin birbirlerini yermek için söyledikleri parçalar olarak bilinen “Diss” bi yerde hicivin hiphop kültüründeki benzeri.  Yeni albümde yer alacağı söylenen “Crocodile Tears” ve  “She’s Creepy” şarkıları için ünlü pop star, konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı.

katy-perry-taylor-swift-081216-compressed

Taylor Swift’in ”resmi düşmanı” olan Katy Perry, Billboard’a verdiği röportajda ”Eğer birisi karakterimi kötülemeye çalışırsa, bununla ilgili duyacaklarınız olur” demişti. Bu sözlerle Taylor Swift’e karşı planlarının olduğunu ima eden Katy Perry, sonunda düğmeye basmış olacakki kulislerde “Diss” albüm söylentileri dolaşmaya başladı.

Bad Blood video klibiyle resmi olarak başlayan Katy, Taylor düşmanlığı hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Calvin Harris ile Taylor Swift ayrılıklarında Calvin saflarında yer alan Katy’nin yeni albümü için Calvin Harris’in destek vereceğide söyleniyor.

 

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir