Fifty Harmony dağılıyor mu?

Fifth harmony grubunun dağılmayacağı ve müzik çalışmalarına devam edeceği açıklandı.Geçtiğimiz günlerde camilo cabello’nun solo çalışmalar için gruptan ayrılacağı haberlerinin ardından 7 27 turnesi kapsamında barcelona’da sahne alan ünlü müzik grubunun 3.stüdyo albüm yayınlamayı planladıkları iddia edildi.son albümünü bu yılın mayıs ayında yayınlayan fifth harmony sevilen müzikleriyle 29 ekim’de dünya turnesini sonlandırmayı planlıyor.

Fifth Harmony, 2012 yılındaki The X Factor yarışmasından ün kazanmış Amerikalı kız grubu. Grup beş kişiden oluşmakta; Camila Cabello, Lauren Jauregui, Ally Brooke, Dinah Jane Hansen, Normani Kordei. Grup 2015 yılında çıkardıkları “Worth It” şarkısı ile büyük başarı yakalamıştır. Grup üç tekli ve iki albüme sahiptir. 2015 Yılında çıkarılan ‘Reflection’ albümünde ‘Boss’ ve ‘Miss Movin On’ şarkıları büyük başarı sağlarken, 2016 yılında çıkardıkları 7/27 albümü de büyük yankı uyandırmıştır. Grup başarısı ile müzik piyasasında ‘En çok dinlenen kız grubu’ unvanına layık görülmüştür.v Grup müzik tarzı olarak R&B, pop tarzına yoğunlaşmıştır. Bünyesinde bulundurduğu güçlü sesler ile dikkat çeken grubun iki üyesi ‘Islık Notası’na çıkabilmektedir. X- Factor Dönemi 2012 Yılında yarışmaya solo olarak katılan grup üyeleri olumsuz sonuçlar aldığında yarışma üyelerin grup halinde devam etmesine karar verdi. Serüvenine grup kategorisinde devam eden grup finale kadar çıkma şansı yakaladı. Final haftasında grup yarışmadan üçüncü olarak ayrılırken bu süreç içerisinde tüm dünyadan geniş bir kitle edindi. Yarışma sürecinde destek veren bu kitle, yarışmanın ardından da grubun kariyerinde yükselmesinde büyük rol oynadı.

 

Grup Üyeleri

lauren-michelle-jauregui

Lauren Michelle Jauregui Lauren Michelle Jauregui , 27 Haziran 1996 tarihinde Miami, Florida’da doğmuştur. X- Factor yarışmasına katıldığında on altı yaşında olan Jauregui, elemelerde Alicia Keys’den “If I Ain’t Got You.” şarkısını seslendirmiştir.  

ally

 

Ally Brooke Hernandez Allyson Brooke Hernandez, 7 Temmuz 1993 yılında San Antonio, Texas’da doğmuştur. X-Factor elemelerinde Jaci Velasquez’dan bir şarkı seslendirmiştir.

 

  dinah

 

Dinah Jane Hansen Dinah Jane Hansen, 22 Haziran 1997’de Santa Ana, California’da doğmuştur. Hensen X-factor elemelerinde Beyoncé’dan “If I Were a Boy” şarkısını seslendirmiştir.  

 

camilla

Karla Camila Cabello Karla Camila Cabello, 3 Mart 1997’de Küba’da doğmuştur. Annesi Kübalı ve babası Meksikalıdır.  

normani

Normani Kordei Hamilton Normani Kordei Hamilton 31 Mayıs 1996’da Atlanta, Georgia’da doğmuştur. En büyük ilham kaynağı Beyoncé olup daha önce de HBO dizisi olan “Treme”de küçük bir rol almıştır.

Haber

İlginizi Çekebilir