Rihanna yeni bir tarzın öncüsü mü oluyor?

Kendine has tarzı olan 28 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı Rihanna, yeni bir trendin habercisi oldu. Önceki gün New York’ta diş hekimi muayenesinden çıkışta görüntülenen güzel yıldız, kıyafetiyle dikkat çekti. Denim etek ve beyaz gömlek giyen şarkıcının uzun gömleğinin etekten dışarı taşması şaşkınlık yarattı. Boyfriend (erkek arkadaş) gömlek trendinin de uygulayıcılarından olan ünlü şarkıcının bu akımı bir üst boyuta taşıdığı yorumları yapıldı

 Bu kıyafet şu günlerde magazin gündeminde yer alıyor. Sade bir elbise giymesine rağmen erkek giyimden esinlenerek yapılan elbiselerle Rihanna bazılarına göre şık bazılarına göre rüküş olduğu söylendi. Gömleği ve elbisesi ile gayet şık olan Rihanna 720 dolar çantası ile de magazincilerin göz denetimi altında tutuldu.

Elbiseleri içinde son derece cool ve şık gözüken ünlü şarkıcı stilinden de ödün vermiyor. Genç şarkıcı giydiği elbiselerle ve oluşturduğu kombinle de genç hayranlarına örnek olarak hayranlarının şık ve güzel gözükmesinide sağlıyor. Diğer ünlülere göre daha sade ve ucuz giyinen Rihanna sadeliğiyle de ön planda duruyor.

Haber

İlginizi Çekebilir