Harry Styles Stüdyodan Çıkarken Görüntülendi

Ünlü şarkıcı Harry Styles, geçtiğimiz gün (4 Mart 2017) Londra’da stüdyodan çıkarken görüntülendi. Solo albüm çalışmasında olan başarılı şarkıcının görüntüleri işte burada.

One Direction grubunun gözde üyesi, grubun da arkasındaki marka olan yapım şirketi Columbia Records ile çalışmalarına devam ediyor.. Daha önceki açıklamalarda Harry’nin, Sony Müzik ile sözleşme imzalayacağı öne sürülmüştü ama yakışıklı İngiliz şarkıcı herkesi ters köşeye yatırmıştı.

Billboard’a konuşan kaynaklar, albümün ne zaman çıkacağı ve kontratın detaylarının ne olduğu konusunda henüz açıklama yapılmadığını bildirdiler.

Bilindiği üzere Harry, One Direction grubu ortak çalışmalarına ara verdikten sonra müzikten önce sinema sektöründe çalışmaya başlamıştı. Yakışıklı şarkıcı, Christopher Nolan’ın 2. Dünya Savaşı’nı ele alan ‘Dunkirk’ adlı filmde rol almıştı.

Tom Hardy, Kenneth Branagh ve Mark Rylance’ın ardından, son olarak Fionn Whitehead de filmin kadrosuna katılmıştı. Son dönemlerde sürekli Hollywood’a adım atacağı yönünde haberler çıkan Harry de, kadroya dahil edilen son popüler isim oldu.

Film; II. Dünya Savaşı’nın yaşandığı dönemde, 1940’ta gerçekleşen Dynamo Operasyonu sırasında İngilizler tarafından Fransa’da bir limandan kurtarılan yaklaşık 340.000 askerin gerçek hikayesini anlatacak.

Haber

İlginizi Çekebilir