Rihanna'nın Cami Fotoğrafları Tepki Çekti

Hafta sonunda Abu Dabi’de bir cami önündeki pozlarını paylaşan Rihanna’nın daha sonra çekim izni olmadığı için camiye girmesi engellendi.

Rihanna’nın dünya turnesi kapsamında gittiği Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’deki pozları cami yönetimini kızdırdı.


Ülkenin en büyük camisi Şeyh Zayed önünde poz veren Rihanna’nın fotoğraf çekimi için izin almadığı gerekçe gösterilerek olay yerinden ayrılması istendi.


Cami, Rihanna’nın ismini vermeden, ‘bir şarkıcının dahil olduğu son olay’ sözleriyle yer derdiği açıklamada “Kutsal bir mekanda ahlaki değerlere zarar veren, uygunsuz pozlar vermek, yüksek sesle konuşmak kabul edilemez… Son olarak bir şarkıcı yönetimden izin almadan ziyarete açık olmayan bir alana girmiştir. Kendisinden ana kapıdan girerek rehber eşliğinde camiyi gezmesi istenmiştir. Ancak kurallara uymayan şarkıcının fotoğraf çektiği görüldükten sonra camiye girmeden ayrılması istenmiştir” ifadelerine yer verildi.


Ünlü şarkıcının pozlarını bazı hayranları ‘ibadet yerine saygısızlık’ olduğunu savunurken bazıları ise ‘Rihanna’nın örtünen kadınlara destek verdiği ve övülmesi gerektiği’ görüşünde.

Rihanna’nın Abu Dabi’deki Cami Pozları

 

Rihanna’nın Paylaştığı  Instagram Fotoğrafları

Rihanna’nın Taylan Turundan Paylaştığı Fotoğraflar

Rihanna’nın Basket Formalı Tarzı

Rihanna’nın Bütün Saç Modellerini Görmek İçin Tıklayın

Rihanna Sahnede Gözyaşlarına Boğuldu

Rihanna’nın Balmumu Heykelini Görmek İçin Tıklayın

Rihanna Sarhoş Sahnede 

Rihanna Polonya Bikinili Fotoğrafları

Rihanna World Tour Sahne Arkası Fotoğrafları

Rihanna 777 Tur Foto Galeri 

Rihanna 777 Tur Belgeseli Tanıtım Videosu


Rihanna Hawaii Fotoğrafları İçin Tıklayın

Rihanna Transparan Kıyafetiyle

Rihanna Seksi Dansıyla Büyüledi

Haber

İlginizi Çekebilir