Amy Winehouse heykeli dikilecek

Amy Winehouse ile özdeşleşen Londra’nın Camden mahallesine sanatçının birebir ölçülerde heykeli yapılacak. Saçları konusunda yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyen tasarımcı Scott Eaton, sanatçının ailesinden yardım alıyor.

aşasaydı 14 Eylül’de 31’inci doğum gününü kutlayacaktı… Hayranları o olmasa bile Amy’nin yeni yaşını, Camden’a birebir ölçülerde bir heykelini dikerek kutlayacak. Mahalle sakinleri, ünlülerin ölümlerinin ardından 20 yıl geçmeden heykelinin dikilmesine sıcak bakmıyor. Fakat Amy Winehouse için bir ayrıcalık yaptılar. Çünkü o, hayatının en mutlu günlerini, çok sevdiği Camden’daki evinde geçirmiş, buranın pub’larında oturmuş ve marketlerinden alışveriş yapmıştı. Tam bir mahalle sakiniydi.

AMY WINEHOUSE FOTO GALERİ

AMY WINEHOUSE VIDEOLARI


Gerçek ölçülerde yapılması planlanan heykeli tasarımcı Scott Eaton hazırlayacak ve Amy Winehouse’un evinin çok yakınlarında bir yere yerleştirecek. Winehouse’un annesi Janis, kardeşi Alex ve birkaç yakın arkadaşı, tasarım kısmında Scott Eaton’a yardımcı olacak. Özellikle de kuş kafesini andıran saç modelini birebir uygulamak için…

Amy Winehouse’un babası Mitch Winehouse, “Bu büyük bir onur. Amy, Camden’ın tamamlayıcı bir parçasıydı. Eğer heykeli yapılacaksa tabii ki burada olmalı. İnsanları Amy’nin evinden uzak tutmaya çalışmak istedik ama ev o kadar güzel ki ve Amy burayı o kadar çok seviyordu ki, ne yazık ki biz de, hayranları da evden uzak duramadık. Bu heykelle birlikte bize kötü anılarımızı hatırlatan Camden House’tan uzak bir yerde Amy için yeni ve güzel bir atmosfer yaratacağız. Harika bir heykel olacağına ve onun hatırasını pozitif bir şekilde yansıtacağına eminim” dedi.

 

image

Amy Winehouse’ın Yeni Şarkısı Ortaya Çıktı

Daha önce yayınlanmamış bir şarkının bulundu

Devamı
image

Amy Winehouse’un Kardeşinden Açıklama

” Kardeşim alkol zehirlenmesinden ölmedi ”

Devamı
image

Çakma Ama Gerçek Gibi!

Sosyal medyada yoğun ilgi gördüler.

Devamı
image

Ölüm Nedeni Bu Kez Kesinleşti

Amy Winehouse’un soruşturması sona erdi

Devamı
image

2011 Yılının Magazin Olayları

Sizce En Önemli Olay Hangisi ?

Devamı
image

Amy Winehouse’un Evi Müze Oluyor

Ölü bulunduğu evi hayranları ziyaret edebilecek

Devamı
image

Amy Winehouse Yine Bir Numara

Başarısı Devam Ediyor

Devamı
image

Amy Winehouse Belgeseli

Çocukluğundan Ölümüne Kadar Amy’ye Dair Herşey

Devamı

Haber

İlginizi Çekebilir