Batman V Superman’den Fragman Fragmanı!

Sosyal medyanın gücü adına tüm yetkileri eline alan film yapımcıları, promosyon yöntemleri konusunda kafa karışıklığı yaratmaya bayılıyorlar. Yarın yayınlanacak yeni Batman v Superman: Dawn of Justice (Adaletin Şafağı) fragmanı öncesi, fragmanın fragmanı niteliğinde karşımıza çıkan video, yapımcıların izleyicilerin rot balansıyla oynadığı anlardan biri olarak kayda geçiyor.

Bu sıralar The Force Awakens’la TV spot’larına doyarken, DC Comics’in de merak ve heyecan tetikleme amaçlı hareket ettiğini görmüyor değiliz. Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot ve Jesse Eisenberg’ün başrolde yer aldığı filmden yayınlanan yeni fragmanda Superman, Batman’in saçlarını düzeltmek için maskesini çıkarıyor.

Heyecanla beklenen film Batman v Superman: Dawn of Justice (Adaletin Şafağı), 25 Mart 2016’da Cuma günü gösterime girecek.

batman_v_superman_dawn_of_justice_2016-wide

Filme Dair Özet & Detaylar:

2013 yazının bol gişeli hiti Man of Steel’in devamı olacak yapımda bu sefer Superman ve Batman beraber yer alacaklar! Warner Bros. yapımcılığında ve yine Zack Snyder yönetmenliğinde hayata geçirilen projede senaryo yine David S. Goyer’ın kaleminden çıkacak. Henry Cavill’i tekrar Superman olarak izleyeceğimiz filmde kendisine Diane Lane, Laurence Fishburne ve Amy Adams eşlik edecek. Frank Miller’ın 1986 tarihli kitabından Batman ile Superman’ın karşı karşıya geliyor. Filmin senaryosunun da kısmen bu bölümden uyarlanacağı açıklanmıştı. Filme ayrılan bütçe 250 000 00 $ olarak açıklandı.

Haber

İlginizi Çekebilir